Agenda

Eigen activiteiten:

Afspraken voor Gideon Spirituele diensten:
Telefoon :      023 5267393 ’s avonds na 19 uur
Mail         :      gideon.spirit@gmail.com

Divine services:

Alle Divine Services voor de rest van dit jaar zijn geannuleerd. Op dit moment kan ik absoluuut niet overzien wanneer de services weer zullen worden opgestart. 

Op facebook heb ik een groep aangemaakt die heet:Bloemendaal Spiritualists. Dit is een besloten groep en is vooral bedoeld voor mensen die regelmatig de Divine services bijwonen. Als je lid wilt worden van die groep laat het me even weten dan voeg ik je toe.
 
De services beginnen alle keren om 20 uur en worden gehouden in:
Kerk St. Raphael
Popellaan 1
2061 GS Bloemendaal

Pastorale ondersteuning:

Sinds april 2018 ben ik officieel geaccepteerd als officiant binnen de SNU. Officiant is een  functie binnen de SNU die vooral focust op het werken vanuit de filosofie van het Spiritualisme om, met dat als uitgangspunt, diverse bijeenkomsten en gebeurtenissen te begeleiden. Denk hierbij, naast de Divine services, aan naming ceremonies, huwelijken en uitvaarten.
Naast deze officiele services krijgt het pastorale werk steeds meer aandacht, was dat aanvankelijk vooral het werkterrein ministers, ook in de functie van officiant  wordt ook steeds vaker de aandachrt verlegd naar pastorale zorg. Je kunt hierbij denken aan ondersteuningen/hulp/advies en soms alleen luisterend oor.

Ik heb besloten om, als officiant, ook pastorale ondersteuning aan te gaan bieden, hoewel ik wat moeite heb met het woord pastoraal weet ik zo snel geen ander woord.De reikwijdte van deze begeleiding is groot, dat kan gaan om een keer een gesprek maar mogelijk ook ondersteuning bij (langdurige) ziekte, stervensbegeleiding, rouwverwerking en andere levensvragen.
Uiteraard zijn alle gesprekken strikt vertrouwelijk, ik maak ook geen dossiers of andere dingen aan.
 
Zou je een keer een gesprek willen bel of mail me voor een afspraak, er zijn geen kosten aan verbonden.

Opleiding

Ik ben door de SNU officieel benoemd als SD1 tutor. Als je de studie SD1 in het Nederlands wilt doen, dan kan dat. Neem contact met me op dan zal ik je vertellen welke stappen te zetten.
Sinds kort begeleid ik ook mensen die de SD4 studie doen, als je de studie in het Nederlands wil doen, geef dit dat aan bij je aanmelding dan kom je automatisch bij mij terecht.